BEDRIJFSMATIG EN COMMERCIEEL VASTGOED

Verkoop, Verhuur en Vastgoed Management

Brinc Makelaars is gespecialiseerd in verkoop, verhuur en management van bedrijfsmatig en commercieel vastgoed. Brinc Makelaars is een eigentijds en onafhankelijke makelaarsorganisatie, die gebruik maakt van de nieuwste internet technieken. Onze klanten kunnen erop rekenen dat wij het beste advies geven tegen een zeer scherp courtage tarief.

Vastgoed Beheer en Management
Wij geven betrouwbaar en onafhankelijk advies bij aankopen, verkopen, (ver)huren en beheren van onroerend goed. Onze jarenlange kennis van de onroerendgoed markt staat garant voor een persoonlijke, betrokken en deskundige begeleding.

Full-service concept
Wij werken met een doordacht full-service concept. Internet is onze (en uw) etalage. Via onze website staat uw huis of bedrijfsruimte ook op alle grote huizensite's van Nederland (zoals: Jaap, Zoekallehuizen, Woonkrant, Huislijn, Speurders, Huizenvinder, Dimo enzovoort, enzovoort). Onze makelaars letten scherp op de kosten en nemen 'genoegen' met een reële courtage (salaris).
Deze kostenbesparing betaald zich direct terug bij onze klanten in de vorm van een zeer scherp verkoopcourtage tarief van 1% vanaf € 250.000,-. Bij verhuur is de courtage gelijk aan één maand huur, maar bij verhuur management hanteren we speciale (scherpe) tarieven.

Bij ons heerst geen 9 tot 5 mentaliteit, Brinc Makelaars komt bij u langs wanneer het ú schikt. 's Morgens, 's avonds of in het weekeinde, wij komen voor een intake gesprek of een bezichtiging bij u langs. Dus U hoeft de deur niet meer uit! Wij werken voornamelijk in Midden-Nederland.

U betaald bij onze organisatie geen intrekkingsboete mocht u om welke reden dan ook besluiten om niet met ons verder te gaan, u betaald alleen de vooraf afgesproken vergoeding voor uitgevoerde werkzaamheden. Voor ons een extra reden om zeer gemotiveerd aan het werk gaan om uw object zo snel mogelijk te verhuren of te verkopen.

Wij verkopen of verhuren in een paar stappen uw onroerend goed, neemt u de eerste stap?

1. u schakelt onze organisatie in voor de verkoop of verhuur van uw object 

2. wij bezoeken u voor de opname en persoonlijk advies 

3. wij verzorgen verkoopborden en plaatsen uw onroerendgoed op internet 

4. wij doen de bezichtigingen en onderhandelingen 

5. uw object is verhuurd of verkocht, wij verzorgen de afhandeling  

6. Ook na de verhuur transactie kunt u op ons blijven rekenen. Wij verzorgen via onze afdeling BeheerPro, full-service vastgoedmanagement. Innen de huren, zijn het aansprekpunt voor de huurder en handelen alle financiele en technische zaken voor de eigenaar/belegger af. Zowel de eigenaar als huurder krijgt een inlogcode voor onze internet portal zodat u altijd over up to date informatie kunt beschikken. En natuurlijk tegen zeer scherpe tarieven, zoals u van ons gewend bent! Kijk voor meer informatie op de pagina vastgoedbeheer of kijk op de website van BeheerPro: www.beheerpro.nl

Is onze no-nonsence aanpak geschikt voor u? Neem dan snel contact met ons op voor een gratis advies gesprek.
Brinc Makelaars: 0297-267864
Jean-Paul Brinkman mobiel: 0653-312835

 


Postbus 110
3640 AC Mijdrecht
+31 (0)653-312835
info@brinc.nl