Notice: Undefined index: ok in /var/www/domains/brinc.nl/www/_get.newest.soort.php on line 2

ONS AANBOD AAN OPSLAGUNITSOpslagunit in Mijdrecht
TE HUUR - Genieweg 34 unit 36 3641 RH Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen). Robuuste opslag unit van 32m² aan op de begane grond in gebouw De Boxx. Ruime luxe garagebox met elektra, water aansluiting en elektrische roldeur met afstandsbediening. Ruime afmetingen (10 mtr. x 3,20 mtr. en 3,50 mtr. vrije hoogte). Dus 115 m³ (bijna 3 maal een normale garagebox!).
Huurprijs: € 299,- per maand, exclusief servicekosten en voorschot elektra/water.
klik hier voor meer informatie over dit objectOpslagunit in Mijdrecht
TE KOOP - Genieweg 34 unit 1 3641 RH Mijdrecht. In Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen) hebben wij een opslag/bedrijfs unit gelegen aan de voorzijde van gebouw De Boxx aan de Genieweg. Een robuuste dubbel hoge garagebox/opslagunit met eigen toilet, centrale verwarming, elektra en water. Voorzien van een elektrische roldeur met afstandsbediening en ruime afmetingen (10 mtr. x 3,20 mtr.). De verdieping is ingericht als kantoor/showroom. Zeer geschikt als kleine kantoor- bedrijfsruimte, werkplaats. Koopprijs: € 84.000,- K.K.
klik hier voor meer informatie over dit objectOpslagunit in Amstelveen
TE HUUR - Bouwerij 69 unit 60 1185 XW Amstelveen. Robuuste opslagunit te huur in gebouw De Zilvermijn Amstelveen aan de Bouwerij 69 (bedrijventerrein Legmeer). Luxe inpandige unit op de 2de verdieping van circa 34 m² met elektra- en water aansluiting. Elektrische roldeur en centrale toiletunit. Huurprijs: € 325,- per maand.
klik hier voor meer informatie over dit objectOpslagunit in Uithoorn
TE HUUR - Ondernemingsweg 85 unit 51 Uithoorn. Op het Industrieterrein Uithoorn bieden wij een opslag/garage/bedrijfsunit 32m² in gebouw De Zilvermijn aan. Luxe robuuste unit op de 2e verdieping voorzien van elektra en water en elektrische roldeur. Zeer geschikt voor opslag, stalling, werkplaats of als kleine bedrijfsruimte. De vrije hoogte is 3.60 mtr. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. Huurprijs: AANBIEDING € 250,- per maand, géén BTW.
klik hier voor meer informatie over dit objectOpslagunit in Amstelveen
TE KOOP - Bouwerij 69 unit 31/32 1185 XW Amstelveen. Robuuste recent gebouwde unit te koop in gebouw De Zilvermijn Amstelveen aan de Bouwerij 69 (bedrijventerrein Legmeer). Luxe inpandige unit op de 1ste verdieping van circa 118 m², zeer geschikt voor opslag os kleine bedrijfsruimte, welke bereikbaar is met een autolift (9 meter) Deze unit is beschikt over een elektrische roldeur, elektra- en water aansluiting. Koopprijs: € 74.900,- V.O.N. (exclusief BTW).
klik hier voor meer informatie over dit objectOpslagunit in Uithoorn
TE HUUR - Ondernemingsweg 85 unit 52 Uithoorn. Opslag/garage/bedrijfsunit 32m² in gebouw De Zilvermijn Uithoorn. Luxe robuuste units voorzien van elektra en water en elektrische roldeur voor opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats. De 32 m² grote unit is degelijk afgewerkt en voorzien van een eleKtrische roldeur, eleKtra en een water aansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. Huurprijs:  AANBIEDING € 250,- per maand
klik hier voor meer informatie over dit object


pagina 1 Postbus 110
3640 AC Mijdrecht
+31 (0)653-312835
info@brinc.nl